DIANA ŠIMEK-AKADEMSKI SLIKAR-AKRIL NA PLATNU-LIKOVNE RADIONICE-PODUKE CRTANJA I SLIKANJA-PRIPREME ZA ŠKOLU PRIMIJENJENE UMJETNOSTI I DIZAJNA
MENU
O meni
Galerija
Izložbe
O radu
Novosti
Kontakt
Pulfer 21
Stribor PhotoArt
 RSS - Favorites
 English

Upišite traženi pojam


DIANA ŠIMEK-AKADEMSKI SLIKAR-AKRIL NA PLATNU-ILUSTRACIJA-ANIMACIJA-LIKOVNE RADIONICE-PODUKE CRTANJA I SLIKANJA-PRIPREME ZA ŠKOLU PRIMIJENJENE UMJETNOSTI I AKADEMIJU LIKOVNIH UMJETNOSTI-PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE

Prijevoz i Vuča vozila- Vučna služba Pulfer 21, Zagreb

Prijevoz i vuča vozila, vučna služba Pulfer21, objedinjuje prijevoz vozila u unutarnjem i međunarodnom prometu i prijevoz i zbrinjavanje oštećenih i neispravnih vozila kao vučna služba i pomoć na cesti. Surađujemo sa većim brojem servisa i radionica a sva preuzeta vozila osigurana su transportnom policom. Bavimo se i ostalim prijevozom, kao što su selidbe, kombi prijevoz, dostava i sl. Ta se vozila mogu i unajmiti, po danu ili satu, sa ili bez vozača.


    
Vučna služba Pulfer 21 nalazi se u novozagrebačkom naselju Botinec, ulica Ivice Kičmanovića 21, u neposrednoj blizini prometnih čvorišta i dva ulaza na zagrebačku obilaznicu, tako da uobičajene prometne gužve malo utječu na dostupnost i vrijeme potrebno za dolazak na odredeno mjesto .

vlasnik i osoba za kontakt - Vladimir Šimek
Telefon : 01 65 45 937 , mobitel 091 65 65 111 

E - mail : pulfer@net.hr
Web stranica : www.pulfer21.hr
 

 
                                      Karta                                     

             
                  Prikaz veće karte

 

Surađujemo s većim brojem servisa i koncesionara vozila marke Renault, Mazda, Opel i Ford, te s većim brojem limarija, termolakirnica i manjih servisnih radionica. Ugovorni sam suradnik asistencije za vozila marke Citroen, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo i Lanchia (Coris doo)  i AMC asistencije (VW, Audi, Škoda, Rover i sl.) Uz to, dugogodišnji sam suradnik renomiranih koncesionara Peugeot vozila, AutoPar doo i Auto Holetič čije stranke kod nas ostvaruju značajan popust.
 

 

VUČNA SLUŽBA  PULFER21, PRIJEVOZ I VUČA VOZILA, POMOĆ NA CESTI , PRIJEVOZ OŠTEĆENIH VOZILA

►  Pulfer 21  - Monday, July 26, 2010
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


dianasimek.zg@gmail.com