2021. ON LINE Likovne radionice za djecu i odrasle-LIVE preko ZOOM-a??NOVO!!! Od studenog 2020 počele su se održavati ON LINE-LIVE likovne radionice za djecu i odrasle preko ZOOM aplikacije, uživo svo vrijeme trajanja radionice, 90 min.

??Svake srijede u 18 i 30h održava se likovna on line radionica za odrasle preko Zoom aplikacije
 
??Svake subote u 10h održava se likovna on line radionica za djecu preko Zoom aplikacije

??Ovim likovnim on line radionicama po programu radionica "Crtam, slikam!!!" stječe se osnovno, ali i cjelokupno slikarsko obrazovanje kroz:
??likovno i vizualno izražavanje i oblikovanje ideja, osjećaja, doživljaja i iskustva i pritom otkrivanje osjećaja zadovoljstva stvaranju
??istraživanje i upoznavanje različitih crtačkih i slikarskih materijala, tehnika i postupaka
??susret sa općim likovno estetskim osnovama i likovnim elementima te mogućnostima primjene stečenog znanja (snalaženje u prostoru, osjećaj za kompoziciju, sklad, osjećaj za boju, ritam, i sl.)
??različite načine rada - crtanje i slikanje prema predlošku, po promatranju, po modelu, u prirodi, prema zamišljanju, izmišljanju i dr.
??upoznavanje i učenje vrednovanja umjetničkih djela različitih umjetnika i stilskih razdoblja
??individualan pristup svakom od polaznika, prilagođen njegovom vlastitom radu, znanju i iskustvu
!?Zbog ograničenog broja sudionika i zbog pripreme i uputa o potrebnim materijalima za radionicu, poželjno se prijaviti dan ranije.
??Cijena: 60 Kn po jednoj zoom radionici


Radionice će se održati uživo preko Zoom aplikacije u trajanju 90 min. ???????

Zbog ograničenog broja sudionika i zbog pripreme i uputa o potrebnim materijalima za radionicu, poželjno se prijaviti dan ranije.

Napomena: Predznanje nije potrebno!

Likovne on line radionice preko Zoom-a održavaju se svakog petka za odrasle i svake subote za djecu.

??Prijave u tijeku!!!
??dianasimek.zg@gmail.com

Voditeljica radionice:
Diana Šimek, akademska slikarica i profesorica likovne kulture
Diana Šimek rođena je u Zagrebu 1980. Završila je školu Primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, slikarski odjel u klasi prof. Igora Rončevića, završila je 2004. Od 2005. član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika, Zagreb. Od lipnja 2007. do prosinca 2009. pisala je stručne članke o umjetnosti za Olimp, magazin Hrvatskog olimpijskog odbora, rubrika Umjetnost i šport. Radila je godinu dana u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u Zadru, kao nastavnik stručnih predmeta likovne grupe, predavala je crtanje i slikanje. 2012. završila je tečaj pedagoško – psihološke i didaktičke izobrazbe predmetnih nastavnika na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Zadnjih nekoliko godina vodi razne likovne i kreativne radionice za djecu i odrasle. Do sada je održala 10-tak samostalnih i 20-tak skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu, te sudjelovala na brojnim likovnim kolonijama. Izradila je 7 murala na temu sporta na javnom mjestu (na zidovima unutar Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu). Dodatno obrazovanje: završen tečaj Obrade fotografije u Photoshopu i Web dizajn u Algebri. Osim slikarstva, bavi se animacijom, izrađuje i oslikava nakit.

Facebook stranice:
Diana Design
Diana Šimek-Atelje/Galerija
Likovne radionice i tečajevi za djecu i odrasle-Šimek


►  Novosti  - Wednesday, November 11, 2020
  |   Print   |   Home


  Home page - Default